Все буде Україна!

Представники компанії «KONČAR» презентували новітні виробничі програми в ПрАТ «Укргідроенерго»

Представники компанії «KONČAR» презентували новітні виробничі програми в ПрАТ «Укргідроенерго»

20-03-2018
19 березня до апарату управління ПрАТ «Укргідроенерго» завітали представники хорватської корпорації, що спеціалізується на проектуванні та будівництві комплексних електричних установок.

Темою зустрічі стала презентація можливостей компанії у галузі будівництва, реконструкції, розширенні та модернізації існуючого обладнання.

Компанія «KONČAR» має 20 дочірніх підприємств та постачає свою продукцію у понад 100 країн світу. «KONČAR» спеціалізується на виробництві електромеханічного обладнання станцій, налагодженні комп’ютерних систем управління гідроелектростанціями, виконує і координує роботи з будівництва.

Під час зустрічі в апараті управління Укргідроенерго представники хорватської компанії ознайомили українських фахівців із новітніми рішеннями і можливостями у будівництві та реконструюванні, а також презентували нові генератори, трансформатори, розподільчі пристрої високої та середньої напруги та інше електромеханічне обладнання. Представники  «KONČAR» також презентували новітню систему управління та оптимізації роботи електростанцій на рівні річкового басейну та виробничої площі.

Фахівці ПрАТ «Укргідроенерго» відзначили, що презентація допомогла ознайомитися українським енергетикам із закордонними методами роботи та технічним обладнанням і обмінятися корисним досвідом. По закінченню презентації компанії «KONČAR» українська сторона запропонувала взяти участь у процедурі закупівлі трансформаторів. Також за результатами зустрічі окремо буде розглянуто пропозицію хорватських спеціалістів щодо впровадження програмного забезпечення по оптимальному використанню водних ресурсів.

Поділитися: