Все буде Україна!

СБУ провела антитерористичні навчання на Дніпровській ГЕС

СБУ провела антитерористичні навчання на Дніпровській ГЕС

Оновлено
27-05-2021
Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Запорізькій області провела спеціальні антитерористичні навчання на об’єкті критичної інфраструктури області – філії «Дніпровська ГЕС».

У тренуваннях, в умовах максимально наближених до реальних, взяли участь співробітники регіонального Управління СБУ, Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії, Патрульної поліції, представники органів державної влади й місцевого самоврядування та інші суб’єкти боротьби з тероризмом.

Метою навчань стало підвищення міжвідомчої взаємодії із запобігання диверсійним та терористичним загрозам. Під час виконання тренувальних завдань силовики здійснили комплекс заходів із виявлення та нейтралізації умовних диверсантів, які за задумом таємно проникли на територію регіону та планували здійснити низку вибухів на стратегічно важливому підприємстві.

Завдяки злагодженим діям правоохоронців і військових «диверсійні групи» були виявлені, небезпека нейтралізована.

Після завершення тренувань члени координаційної групи АТЦ спільно з іншими учасниками проаналізували результати навчань і визначили питання, за якими відбуватиметься подальша професійна підготовка підрозділів, що залучаються до проведення антитерористичних заходів.

Пресслужба Дніпровської ГЕС

Читайте також:

Масштабні антитерористичні навчання: як гідроенергетики Каховської ГЕС відпрацьовували виявлення та знешкодження диверсантів

На Дністровській ГАЕС відточували майстерність реагування на надзвичайні події

Гідроенергетики Київських ГЕС і ГАЕС удосконалили навички реагування під час надзвичайних ситуацій

Фотогалерея

Поділитися: