Все буде Україна!

Щодо поширення інформації у ЗМІ про якість асфальтного покриття на греблі ДніпроГЕСу після ремонту

Щодо поширення інформації у ЗМІ про якість асфальтного покриття на греблі ДніпроГЕСу після ремонту

30-07-2018
Повідомляємо, що філія «Дніпровська ГЕС» ПрАТ «Укргідроенерго», як балансоутримувач автодороги через греблю, постійно наголошує на тому, що рух транспорту через греблю обмежено і повинен здійснюватись зі швидкістю 40 км/год., навантаження на автодорожнє покриття повинно складати не більше 30 тонн для вагового транспорту.

Як показує практика вказане обмеження руху не виконується, що призводить до надвеликого навантаження на покриття дороги та утворення напливів на асфальтобетонному покритті.

За два місяці літа поточного року автодорожнє покриття на переїзді через греблю, після нещодавнього ремонту, знову вкрите напливами асфальту. На жаль, філія «Дніпровська ГЕС» автодороги не має повноважень щодо контролю та обмеженням руху вантажівок, якими порушуються вимоги щодо обмеження ваги при переїзді через греблю.

Тому адміністрація філії неодноразово зверталась до міської ради, Головного управління патрульної служби в області, Запорізької облдержадміністрації щодо забезпечення, в межах повноважень, обмеження руху великовагового транспорту через греблю ДніпроГЕС з перевищенням ваги 30 тонн, особливо при температурі повітря +28 °C. Проте досі питання не вирішено.

Прес-служба ПрАТ "Укргідроенерго"

Поділитися: