Все буде Україна!

Семен Поташник - Почесний житель Київської області

Семен Поташник - Почесний житель Київської області

08-12-2023
Uhe
Таке звання Семену Ізрайлевичу за діяльність для розвитку регіону присвоїла Київська обласна рада.

ЄЗа плечима у Семена Ізрайлевича 71 рік невтомної праці в гідроенергетиці. Він доклав зусиль до спорудження майже всіх гідроелектростанцій України, які нині входять до складу Укргідроенерго.

Попри свій поважний вік, і в 93 роки Семен Ізрайлевич продовжує щоденно працювати.

Він є головою Науково-технічної ради Укргідроенерго, яка займається розробкою пропозицій, рекомендацій та рішень, що забезпечують дотримання вимог нормативних документів та реалізацію завдань щодо гідроенергетики та енергетики в цілому.

Звання «Почесний житель Київської області» є найвищою відзнакою територіальної громади. Його присвоюють за вагомий внесок у розвиток економіки, культури, сфери охорони здоровʼя чи науки, досягнення в мистецтві чи спорті. Також відзначають жителів регіону за порятунок життя людей, благодійну діяльність, боротьбу за права людини.

Щиро вітаємо Семена Ізрайлевича з черговою заслуженою відзнакою та зичимо міцного здоровʼя.

Довідково:

Семен Поташник – Герой України, кавалер Ордена «За заслуги» І, ІІ, ІІІ ступенів, Почесний доктор Національної академії наук України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, професор, лауреат премії Української академії наук з врученням Золотої медалі Патона, заслужений енергетик України та почесний енергетик України.

Пресслужба Укргідроенерго

ФОТО - Київська обласна рада

Поділитися: