Все буде Україна!

Сергій Наровіцький: Канівська ГЕС надихає мене на самовдосконалення

Сергій Наровіцький: Канівська ГЕС надихає мене на самовдосконалення

31-10-2023
Uhe
Сьогодні познайомимо вас із інженером відділу матеріально-технічного забезпечення Канівської ГЕС Сергієм Наровіцьким.

Працювати на Канівську ГЕС Сергій Валентинович прийшов у січні 2013 року інженером у відділ капітального будівництва. У вересні того ж року його перевели інженером у відділ матеріально-технічного забезпечення станції. Він швидко знайшов спільну мову з колегами, завоював їхню довіру та повагу. 

«В дитинстві я любив дивитись на гідроелектростанцію з вікна батьківського дому. Й особливо осінню, коли серед яскравих осінніх барв, зачаровуючи своєю величчю, вимальовувалась Канівська ГЕС, - ділиться Сергій. – Тепер я гідроенергетик, і головне моє завдання, це забезпечити гідроелектростанцію всіма необхідними матеріалами, обладнанням, запасними частинами, інструментами, спецодягом для технічного обслуговування і ремонту технологічного обладнання, гідротехнічних споруд та допоміжного виробництва».

Щоб стати хорошим інженером потрібно багато вчитися і «йти в ногу» з новітніми технологіями. Та Сергій Наровіцький зазначає, що йому подобається постійний рух вперед та подобається бачити результат своєї праці:

«Я люблю свою роботу, адже тут отримую безцінний досвід і стаю найкращою версією себе.

Наразі війна внесла свої корективи – ворог атакує крилатими ракетами знищуючи міста й інфраструктуру, тому вкрай важко знайти й закупити необхідні матеріали, обладнання та запасні частини. Але труднощі тільки загартовують, і ми робимо все можливе, щоб станція працювала й виробляла електроенергію. Щоб продовжувались роботи з реконструкції, й планових та капітальних ремонтів. Щоб було світло і тепло в оселі кожного українця.

Так, моя робота не із легких, та саме це мені в ній і подобається!» - поділився гідроенергетик.

«Сергій розумний, кмітливий і дуже відповідальний, володіє високими професійними знаннями й навичками, легко справляється з поставленими завданнями, не боїться труднощів. Відверто кажучи,  він ніколи мене не підводив, тому я довіряю йому, як самому собі», - відгукується про фахівця начальник відділу МТЗ.

Пресслужба Канівської ГЕС

Поділитися: