Все буде Україна!

«Сьогодні любов і людяність мають бути вище амбіцій та гордині!» – Ігор Сирота

«Сьогодні любов і людяність мають бути вище амбіцій та гордині!» – Ігор Сирота

26-04-2022
Саме на цих людських чеснотах акцентував свою розмову 26 квітня із колективом Дністровської ГАЕС генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота.

Перші слова вдячності гендиректор компанії адресував енергетикам за професіоналізм та згуртованість, неухильне виконання своїх обов’язків заради спільної справи – енергетичної безпеки та незалежності України. Окремо Ігор Сирота подякував персоналу за підтримку і прихисток колег і усіх, хто змушений був шукати порятунку на заході країни.

"Ви поділилися своїм теплом і оселями! Дай, Боже, аби вам ніколи не довелося пережити подібного! Ми всі раніше чули про лихоліття війни, але не відчували його горезвісного дотику. Тож компанія із першого дня повномасштабного вторгнення забезпечує усіх і кожного роботою, аби у жодному разі ніхто не переживав невпевненості у завтрашньому дні чи паніки, а мав можливість працювати і сплачувати податки. Звертаюся до усіх партнерів: ми маємо максимально наповнювати бюджет. Сьогодні надважливо, щоб кожна гривня податку працювала на нашу українську перемогу! – зауважив очільник компанії - Ми єднаємось, як ніколи: наші колеги захищають рідну землю у Збройних Силах та теробороні, ми працюємо, тримаємо у належному стані наші об’єкти, ми дбаємо про їхню охорону і забезпечуємо стабільну роботу".

Також гендиректор подякував старшому поколінню енергетиків за досвід, який вони передають молоді та підкреслив, що молоді фахівці є  запорукою  стабільності та майбутнього і компанії, і української енергетики.

На ефективності роботи кожного без винятку працівника філії у складних умовах війни наголошував директор Дністровської ГАЕС Василь Субота і запевнив:

"Ми не підведемо Укргідроенерго і докладемо усіх зусиль, аби успішно завершити заплановане!"

Пресслужба Дністровської ГАЕС

 

Читайте більше актуальних новин про діяльність компанії та галузі в нашому телеграм-каналі.

Читайте також:

Крок за кроком кожен з нас своєю працею наближає перемогу нашої держави, - Ігор Сирота

Канівська ГЕС: забезпечуючи щоденною кропіткою працею ефективну роботу компанії

«Дякую кожному за роботу в цей нелегкий воєнний час!», - Ігор Сирота 

Фотогалерея

Поділитися: