Все буде Україна!

Сорок шість років на варті енергетичної безпеки

Сорок шість років на варті енергетичної безпеки

18-11-2022
Ми продовжуємо серію публікацій про видатних фахівців, котрі своєю щоденною наполегливою працею приносять комфорт й затишок у кожен дім та творять історію української гідроенергетики.
Сьогодні ми розповімо про гідроенергетика Середньодніпровської ГЕС Вінцюка Юрія Михайловича, якому 19 листопада виповнюється 70 років. І з них - він 46 років працює на станції.

Юрій Вінцюк свою професійну діяльність розпочав на Середньодніпровській ГЕС ще в далекому 1976 році на посаді слюсаря гідротурбінного цеху. Молодий гідроенергетик без відриву від виробництва здобував вищу освіту у Дніпродзержинському індустріальному інституті за спеціальністю інженера-механіка. 

З січня 1989 року призначений  начальником виробничо–технічного відділу. Де і нині працює.

Багатий досвід, працьовитість та наполегливість Юрія Михайловича допомогли йому досягти успіхів у професійній діяльності. Він провів колосальну роботу з підготовки, проведення та вирішення багатьох питань пов’язаних з реконструкцією, експлуатацією нового електротехнічного та гідромеханічного обладнання ГЕС. 

Любов до гідроенергетики від батька також перейняв син Олексій, який нині працює на станції в електроцеху. 

«Це велика удача працювати з таким керівником, як Юрій Михайлович. Саме такі фахівці як він  з величезним багажем  знань та вмінь, своєю щоденною кропіткою працею та особливим почуттям щодо тонкощів нашої роботи створюють непохитний імідж гідроенергетика». 

«Маючи безцінний багаторічний досвід роботи у галузі гідроенергетики Юрій Михайлович завжди тримає руку на пульсі новітніх впроваджень  та завжди щедро ділиться своїми знаннями з молодим спеціалістам», - відгукуються колеги про роботу з Юрієм Вінцюком.

Пресслужба Середньодніпровської ГЕС

Поділитися: