Все буде Україна!

Співробітники Укргідроенерго постійно вдосконалюють антикорупційну грамотність

Співробітники Укргідроенерго постійно вдосконалюють антикорупційну грамотність

30-06-2023
Актуальність питань запобігання та протидії корупції в Україні підвищується з кожним днем. Антикорупційна програма - це документ, виконання якого сприяє формуванню негативного ставлення працівників підприємства до корупції. Він визначає правила, стандарти і процедури щодо виявлення, протидії та запобігання корупції на підприємстві.

З метою результативного, ефективного та якісного виконання працівниками Канівської ГЕС Антикорупційної програми                                                 ПрАТ «Укргідроенерго» 30 червня 2023 року провідним фахівцем з антикорупційної діяльності філії Інною Король проведено навчальний семінар щодо вимог Програми. Під час семінару учасники говорили про права, обов’язки та заборони працівників і представників Товариства.
Окремо присутнім були надані роз’яснення щодо алгоритму дій у разі виникнення реального чи потенційного конфлікту інтересів. Підвищено рівень обізнаності працівників станції у питаннях реалізації вимог Корпоративного кодексу етики щодо отримання подарунків працівниками Товариства.
Зазначимо, що захід проходив відповідно до Плану роботи   ПрАТ «Укргідроенерго» щодо запобігання проявам корупції у 2023 році.

Пресслужба Канівської ГЕС

Поділитися: