Все буде Україна!

«Спорт дисциплінує та допомагає досягати поставлених цілей»

«Спорт дисциплінує та допомагає досягати поставлених цілей»

15-08-2023
Сьогодні познайомимо вас із заступником начальника електротехнічного цеху Каскаду Київських ГЕС і ГАЕС Миколою Пономаренком.

Будучи ще юнаком Микола професійно займався легкою атлетикою і мріяв про спортивну кар’єру. Але життя підготувало для хлопця інший шлях. Його помітили на змаганнях та запросили навчатися у Національний університет біоресурсів і природокористування України на інженера за напрямком енергетика.

«Я одразу зацікавився такою пропозицією. Тому без вагань прийняв її і почав навчатися. Мені було все дуже цікаво. Але своє захоплення не полишав і продовжував тренуватися та брати участь в  різних змаганнях», - розповідає співробітник філії.

На Київську ГЕС прийшов працювати у 2005 році електромонтером. Постійно вчився, переймав досвід та підвищував свою кваліфікацію. 

За 18 років трудового досвіду пройшов шлях від електромонтера до заступника начальника електротехнічного цеху. Весь цей час не полишав заняття спортом. Представляв станцію в забігові у Грузії та місцевих змаганнях у напівмарафоні «Йоль» на відстань 21 кілометр. Також є активним учасником футбольної команди від нашої станції. Чоловік впевнений, що спорт дисциплінує та допомагає досягати поставлених цілей.

«Все, що стосується моєї роботи мені дуже подобається. Завжди намагаюсь оперативно приймати оптимальні рішення у вирішенні всіх задач. Вчасно перевіряти, ремонтувати та експлуатувати обладнання для безперебійної роботи всієї станції. На мою думку, головне бути доброзичливим до персоналу, працелюбним та дійсно любити свою роботу, щоб бути успішним у своїй професії. І така робота буде приносити лише задоволення», - вважає Микола Пономаренко.

До речі, дружина Миколи також активно займається спортом. Разом вони беруть участь у спортивних марафонах, де вона вже навіть перевершила досягнення чоловіка. Чим Микола дуже пишається. 

Пресслужба Каскаду Київських ГЕС і ГАЕС


 

Поділитися: