Все буде Україна!

Спортивна команда «Укргідроенерго» – переможець XІІІ літньої Спартакіади працівників енергетики!

Спортивна команда «Укргідроенерго» – переможець XІІІ літньої Спартакіади працівників енергетики!

15-06-2017
Спортивна команда «Укргідроенерго» – переможець XІІІ літньої Спартакіади працівників енергетики!

З 6 по 10 червня у с. Коблево Миколаївської області на базі відпочинку «Парадіз» відбулася XІІІ літня Спартакіада працівників енергетики та електротехнічної промисловості України.

Участь у змаганнях взяли 13 команд з різних областей України. Згідно з положенням Спартакіади до програми змагань входили такі дисципліни: волейбол, футбол, шашки, шахи, гирьовий спорт, армспорт та настільний теніс.

До участі у фінальних змаганнях XІІІ літньої Спартакіади були допущені переможці попередніх змагань на рівні територіальних галузевих профоб’єднань, підприємств і організацій Укрелектропрофспілки та інших підприємств енергетики, серед яких і команда ПрАТ «Укргідроенерго».

Варто відзначити, що спортивна команда ПрАТ «Укргідроенерго» є активним учасником та неодноразовим переможцем щорічної Спартакіади працівників енергетики та електротехнічної промисловості України.

Цьогоріч на XІІІ літніх змаганнях учасники команди найбільше проявили себе у таких видах спорту як: волейбол, гирьовий спорт та армреслінг.

Так, команда «Укргідроенерго» серед 13 фіналістів здобула золото і кубок переможців у волейбольному турнірі. У гирьовому особисто-командному змаганні призове місце здобув слюсар турбінного цеху Канівської ГЕС Ігор Циганок, здобувши срібло Спартакіади. В командній першості з шахів інженер КТРЗ Каскаду Київських ГЕС та ГАЕС Віктор Карманюк посів третю сходинку. Також почесною нагородою був відзначений заступник бюро пропусків Канівської ГЕС Сергій Шульга  за 5 місце у змаганнях з гирею та 5 місце у армспорті.

«Головною метою XІІІ літньої Спартакіади працівників енергетики та електротехнічної промисловості України є активізація масової фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи в трудових колективах підприємств, установ, організацій «Укрелектропрофспілки» та популяризація здорового способу життя серед працівників»,  зауважили організатори змагань.

Вітаємо спортивну команду ПрАТ «Укргідроенерго» зі здобутими нагородами і бажаємо перемог та нових успіхів у спорті!

 

Поділитися: