Все буде Україна!

Студенти з Данії ознайомилися з роботою Київської ГЕС

Студенти з Данії ознайомилися з роботою Київської ГЕС

23-10-2018
22 жовтня представники студентської спільноти морського політехнічного коледжу Mартек з данського міста Фредеріксгавн побували з ознайомчим візитом на Київській ГЕС.

Екскурсанти відвідали офіс ПрАТ «Укргідроенерго», нижній б’єф станції, а також побували у приміщеннях ГЕС, де оглянули машинну залу, гідроагрегати, закритий розподільчий пристрій та центральний пульт управління.

Екскурсію станцією для іноземних гостей провів головний інженер філії «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС» Олег Урманов.

Під час екскурсії підприємством, європейска молодь дізналася багато цікавих фактів з історії будівництва станції, про роль Київської ГЕС в системі вітчизняної гідроенергетики та об’єднаної енергосистеми загалом, ознайомилася з технічними особливостями гідроспоруд та принципами функціонування гідроенергетичного обладнання, а також на власні очі побачила як енергія води перетворюється на електроенергію.

По завершенню екскурсійної програми датські студенти мали можливість поспілкуватися з технічним персоналом станції та отримати відповіді на всі питання, які їх цікавили.

Нагадаємо, що відвідати будь-яку зі станцій у містах, де розташовані філії компанії Укргідроенерго, можна попередньо домовившись з керівництвом станцій про дату, час та програму відвідин. Усі візити для організованих груп ‒ безкоштовні!

Прес-служба ПрАТ «Укргідроенерго»

Поділитися: