Все буде Україна!

Своєчасний медогляд ─ ключ до вашого здоров’я

Своєчасний медогляд ─ ключ до вашого здоров’я

16-08-2019
З 2018 року в Укргідроенерго діє Програма добровільного медичного страхування, до якої приєдналися вже більш як 70% співробітників.

Розроблена в компанії Стратегія корпоративної соціальної відповідальності (КСВ) спрямована на впровадження різноманітних аспектів, в тому числі й соціальних, у виробничо-економічну діяльність підприємства.

Відповідно до Стратегії, найголовнішою цінністю компанії є її співробітники. Великі справи робляться гуртом, тому обов’язковою умовою успіху є уважність до кожного, хто робить свій щоденний вклад у досягнення глобальної мети. Саме для людей було започатковано низку соціальних програм серед багатоманіття напрямків, пов’язаних з діяльністю Укргідроенерго. Соціальні програми в компанії, загалом, спрямовані на додаткову освіту, популяризацію здорового способу життя, проведення різноманітних спортивних змагань, організацію дозвілля та відпочинку, а також включають Програму добровільного медичного страхування.

Важливим пунктом Програми є профілактика захворювань. Багато хвороб на ранніх стадіях не мають зовнішніх проявів. Людина може почувати себе на відмінно, бути активною, але при цьому втрачати шанс на своєчасне лікування. Тому страховий поліс охоплює усі види медичної допомоги, зокрема діагностику. За результатами обстежень працівникам надаються індивідуальні консультації та рекомендації щодо подальшого обстеження й лікування. Профогляд, що пропонується усім застрахованим співробітникам, надає можливість звернутися до будь-якого лікаря.

інфографіка


Пам’ятайте, що спостереження за своїм здоров’ям та своєчасна профілактика, допомагають не лише уникнути більшості хвороб, а й врятувати життя.

Нагадаємо, що в Укргідроенерго вже впроваджено декілька соціальних програм, пріоритетами у яких є постійне підвищення рівня життя співробітників, здійснення ефективних заходів щодо охорони їхнього здоров’я та професійного розвитку.

Прес-служба Укргідроенерго

Поділитися: