Все буде Україна!

Тренди відновлювальної енергетики: фахівці компанії долучилися до обговорення перспектив галузі

Тренди відновлювальної енергетики: фахівці компанії долучилися до обговорення перспектив галузі

27-09-2021
Представники Укргідроенерго взяли участь в Австрійсько-українському дні зелених технологій, який відбувся у Львові. На заході було представлено найкращі практики та інноваційні рішення у галузі відновлюваної енергетики та житлово-комунальних послуг задля зменшення викидів вуглецю.

Австрія відіграє важливу роль у розробці та розвитку сучасних технологій, які відомі в усьому світі завдяки своїй якості та ефективності. Під час заходу провідні австрійські експерти  ділилися корисною інформацією про новітні “зелені“ технології, а також можливості фінансування проєктів.

Передусім йшлося про системи накопичення енергії для безперебійного електропостачання, системи управління безпекою та комунікаціями на електростанціях, а також використання відновлювальної енергетики для потреб громад.

«Представлені технології є інноваційними та перспективними для використання  при будівництві гібридних електростанцій в гідроенергетиці.  Вивчення технічних новинок та їх експлуатаційних характеристик дає підґрунтя приймати у подальшому ефективні проєктні рішення менеджментом компанії», - зазначив генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Укргідроенерго і Світовий банк обговорили дорожню карту реалізації проєкту з встановлення гібридних систем

Богдан Сухецький: «Проєкт з будівництва систем накопичення електроенергії, який реалізує Укргідроенерго, сприятиме успішній інтеграції ОЕС до ENTSO-E»

Поділитися: