Все буде Україна!

У Каневі за сприяння Укргідроенерго відбувся Всеукраїнський форум «Кобзареві джерела»

У Каневі за сприяння Укргідроенерго відбувся Всеукраїнський форум «Кобзареві джерела»

28-09-2018
У Каневі відбувся Х Всеукраїнський молодіжний мистецький форум «Кобзареві джерела». ПрАТ «Укргідроенерго» вчергове стало партнером заходу з вшанування пам’яті Т. Шевченка.

Розпочався форум з урочистої ходи на Тарасову гору, де учасники поклали квіти до могили Кобзаря та продекламували його твори. Окрім того, для творчої молоді були проведені майстер-класи з вокалу, хореографії та режисури.

В рамках форуму відбулася виставка творчих робіт молоді «Світ природи – світ краси», вечір знайомств «Нас кличе слово Кобзаря», а також творчі зустрічі учасників форуму із студентами Канівського коледжу культури та мистецтв. Під час такої зустрічі молодь презентувала  загалу відомі українські пісні у сучасному аранжуванні, авторські пісні та влаштувала покази колекції сучасного одягу в національному стилі.

Під час зустрічі також відбувся діалог на тему «Родовід наш з духу нашого», в рамках якого молоді було  представлено концепцію  будівництва Канівської ГАЕС. Студенти активно цікавились можливістю реалізації проекту, його впливом на навколишнє середовище, а також соціальною спрямованістю проекту з будівництва гідроакумулюючої станції.

Завершився форум «Кобзареві джерела» гала-концертом, під час якого відбувся творчий звіт талановитої молоді Канева.

Прес-служба ПрАТ «Укргідроенерго»

Поділитися: