Все буде Україна!

У Міжнародний день захисту дітей діти енергетиків відвідали зоопарк

У Міжнародний день захисту дітей діти енергетиків відвідали зоопарк

01-06-2018
Сьогодні, 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, для дітей працівників апарату управління ПрАТ «Укргідроенерго» та філії «Каскад Київських ГЕС та ГАЕС» відбулася екскурсія до парку щасливих тварин «XII місяців».

Захід проходив у рамках програми впровадження стратегії корпоративної соціальної відповідальності Товариства.

Близько сотні дітей енергетиків цього дня завітали до зоопарку. Цікаво, що площа парку щасливих тварин сягає 16 гектарів - це майже 22 футбольних поля! Тож на такій великій території під відкритим небом дітлахи змогли познайомитися з екзотичними та незвичайними тваринами з усіх куточків планети.

зображеннязображення

Арктичні вовки, антилопа, бурий ведмідь, носоріг, жирафи, зебри, гепарди, рисі, росомаха, верблюд, леви, страуси, пави, мавпи, тамарини, сови, фламінго - загалом більше 100 видів тварин цього дня побачили діти у зоопарку.

Під час відвідин дітвора ставила чимало питань, зокрема: навіщо носорогу ріг, що полюбляє їсти жирафа, чому у зебри лише чорні та білі смужки на тілі.

зображеннязображення

Малеча з задоволенням годувала тварин спеціальним кормом, що можна придбати на території парку. Крім того у зоопарку є контактна зона, де можна було погладити тваринку та погодувати її з рук. 

зображеннязображення

Наприкінці відвідин парку ми поцікавилися, які мешканці найбільше вразили юних відвідувачів:

«Я дуже люблю ходити в зоопарк. І скільки себе пам’ятаю, любив завжди. Мені в зоопарку подобається більше, ніж у цирку. Сьогодні вразили лев та ведмідь», - Андрій, 10 років.

«Мені сподобався найбільше такий житель зоопарку як верблюд. Хотілося познайомитися з ним ближче, але відвідувачі зоопарку нас попередили, що він може плюнути, як невихований хлопчисько. Тому я дивився на нього з цікавістю, але з далеку», - Максим, 9 років.

«Перш за все мені сподобалось, що тварини живуть не у маленьких клітках, а у великих вольєрах майже як квартири. Щодо тварин, то дуже сподобалися арктичні вовки. А ви знаєте, що ці тварини, якщо вполювали вдалу здобич і давно не їли,  то за один раз можуть з’їсти до 10 кг м’яса», - Микита, 10 років.

Тож після екскурсії до зоопарку усі діти повернулися додому з великим захопленням і яскравими враженнями!

зображеннязображення

 

Поділитися: