Все буде Україна!

Ознайомлення з гідроенергетикою триває

Ознайомлення з гідроенергетикою триває

02-05-2018
Днями на Дністровській, Середньодніпровській та Дніпровській ГЕС пройшли екскурсії для учнів, вчителів та студентів.

Наприкінці квітня до філії «Дністровська ГЕС» завітали близько 100 студентів економічного факультету Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича для закріплення знань з курсу «Регіональна економіка. Паливно-енергетичний комплекс України». Екскурсанти ознайомились із системою керування та контролю над роботою електростанції, професіями в енергетичній галузі, оглянули енергетичне обладнання, дізнались специфіку роботи гідроагрегатів.

Учні та вчителі 8-х і 9-х класів комунального закладу «Середня загальноосвітня школа № 19» Кам’янської міської ради відвідали Середньодніпровську ГЕС, де дізнались про принцип роботи станції, процес виробництва електроенергії, її розподілу, трансформації та передачі на далекі відстані.

На екскурсію до філії «Дніпровська ГЕС» завітали учні 4-го класу загальноосвітньої школи №100 міста Запоріжжя. Метою екскурсій було заохочення молоді до вивчення технічних наук, ознайомлення з перспективами розвитку гідроенергетики та можливостями альтернативних джерел енергії.

Нагадуємо, що відвідати будь-яку зі станцій у містах, де розташовані філії компанії Укргідроенерго, можна попередньо домовившись з керівництвом станцій про дату, час та програму відвідин. Всі екскурсії для організованих груп школярів та студентів ‒ безкоштовні! Контакти станцій можна переглянути на нашому сайті у розділі "Контакти".

Поділитися: