Все буде Україна!

У рамках навчальної екскурсії 11 квітня Київську ГЕС відвідали учні гiмназiї №143 м. Києва

У рамках навчальної екскурсії 11 квітня Київську ГЕС відвідали учні гiмназiї №143 м. Києва

12-04-2018
Екскурсія розпочалася оглядом панорами річки Дніпро з нижнього б’єфу гідроелектростанції. Учні дізналися про історію та етапи будівництва Київської ГЕС.

У приміщеннях станції екскурсанти оглянули машинну залу, гідроагрегати, закритий розподільчий пристрій та пульт управління ГЕС. Також школярі дізналися про довжину напірного фронту гідроспоруд Київського гідровузла, пропускну здатність, сумарну встановлену потужність. Не менш цікавим для екскурсантів стала і будівля Київської ГЕС, яка з"єднана з поверхневими водоскидами і поділена на 5 агрегатних блоків по 4 гідроагрегати в кожному.

Протягом усієї екскурсії учні ставили чимало питань. Після пізнавальної екскурсії школярі поділилися своїми враженнями від побаченого та зробили пам"ятне фото на згадку.

Нагадуємо, що відвідати будь-яку зі станцій у містах, де розташовані філії компанії Укргідроенерго, можна попередньо домовившись з керівництвом станцій про дату, час та програму відвідин. Всі екскурсії для організованих груп школярів та студентів ‒ безкоштовні! Контакти станцій можна переглянути на нашому сайті у розділі "Контакти".

Поділитися: