Все буде Україна!

Учасники конференції «SEERC 2018: енергетична безпека та інновації» відвідали філію «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС»

Учасники конференції «SEERC 2018: енергетична безпека та інновації» відвідали філію «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС»

14-06-2018
Представники енергетичних компаній Польщі, Канади, Болгарії, Хорватії Австрії, Італії та України після завершення дводенної конференції завітали до компанії «ПрАТ Укргідроенерго», яка є партнером заходу.

Друга регіональна конференція SEERC 2018 «Енергетична безпека та інновації» відбулася у Києві 12-13 червня 2018 року у Конгресно-виставковому центрі «Парковий» і стала комунікаційним майданчиком для продуктивного діалогу між представниками енергогенеруючих та енергорозподільчих компаній, виробників енергетичного обладнання та послуг, розробників інновацій і новітніх енергосистем, української влади і міжнародної енергетичної спільноти, а також усіх, кого цікавлять питання формування і розвитку ринку електроенергетики. 

зображення

Тематика конференції була спрямована на вирішення актуальних питань модернізації та розвитку енергетики, а саме: 

• вплив попиту на електроенергію і стан регіональних ринків;

• забезпечення стійкості енергосистем;

• автоматизовані та розумні електричні мережі;

• апаратні та програмні інновації в енергосистемах Регіону.

 

зображеннязображеннязображення

В контексті заходу, делегація завітала на Київські ГЕС та ГАЕС з оглядовим візитом. Їх зустрів головний інженер Олег Урманов філії, який провів екскурсію основними об’єктами станцій. Гості відвідали машинну залу, приміщення закритих розподільних пристроїв, оглянули верхній та нижній б’єфи, водоводи та пульти управління.  

зображення

Довідково: SEERC (South Eastern European Region of CIGRE) є регіональним (Австрія, Боснія і Герцеговина, Греція, Італія, Косово, Македонія, Румунія, Сербія, Словаччина, Словенія, Туреччина, Угорщина, Україна, Хорватія, Чехія, Чорногорія) об’єднанням CIGRE (від французького Conseil International Des Grands Reseaux Électriques) – Міжнародної ради з великих електроенергетичних систем, яка нині включає 1100  колективних та 8 000 індивідуальних членів з 90 країн світу.

«ПрАТ Укргідроенерго» також входить до Національного Комітету CIGRE та є партнером ІІ регіональної конференції SEERC.

Поділитися: