Все буде Україна!

Українські енергетики взяли участь у першому Східноєвропейському гідроенергетичному форумі REECO

Українські енергетики взяли участь у першому Східноєвропейському гідроенергетичному форумі REECO

07-12-2017
Нещодавно фахівці ПрАТ «Укргідроенерго» взяли участь у першому Східноєвропейському гідроенергетичному форумі REECO, що відбувся у місті Зальцбург (Австрія).

Метою конференції стало сприяння розвитку гідроенергетики в країнах Східної та Південно-Східної Європи, а також створення міцної підтримки професійних контактів.

«Гідроенергетика значно сприяє виробництву електроенергії в Європейському Союзі: більше 50% електроенергії, виробленої з відновлюваних джерел, походить від гідроелектростанцій. Проте, на даний час на європейському рівні не існує платформи для того, щоб гідроенергетичний сектор міг зустрічатися і співпрацювати на щорічній основі», ‒ розповідають організатори форуму.

Зображення

На заході учасники презентували основні напрями розвитку гідроенергетики в своїх країнах, обговорювали питання національного потенціалу Польщі, Чехії, Литви, України, Грузії, Словенії, Сербії, Боснії і Герцеговини, Болгарії та Румунії, а також розповідали про технологічні можливості своїх країн у галузі гідроенергетики. Енергетики обмінялися думками та досвідом щодо національних правових систем та політик, а також економічних та екологічних обмежень.

В рамках форуму українські енергетики відвідали виставку, де було представлено багато новітніх технологій.

ЗображенняЗображення

Під час перебування в Австрії, фахівці Укргідроенерго побували і на гідроелектростанції Lehen, що допомогло енергетикам більш детально ознайомитися із реаліями австрійської гідроенергетики та перейняти досвід колег задля впровадження інноваційних систем в українському виробництві.

Зображення

 

Поділитися: