Все буде Україна!

Укргідроенерго очолило рейтинг найприбутковіших державних компаній

Укргідроенерго очолило рейтинг найприбутковіших державних компаній

30-12-2021
Найбільша гідрогенеруюча компанія країни – Укргідроенерго посіла перше місце рейтингу державних компаній, які продемонстрували найкращі фінансові результати за підсумками дев’яти місяців 2021 року. За вказаний період Товариство отримало прибуток 9,14 млрд грн.

До рейтингу  увійшли 15 найбільших державних компаній України, які обрані урядом для реформи корпоративного управління відповідно до Керівних Принципів Організації економічного співробітництва та розвитку – ОЕСР.

Разом з Укргідроенерго найбільші прибутки отримали Оператор газотранспортної системи України – 5,8 млрд грн, Енергоатом – 2,35 млрд грн, Адміністрація морських портів – 1,44 млрд грн та Укроборонпром – 797 млн грн.

Нагадаємо, за результатами дев’яти місяців 2021 року, чистий дохід від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) Укргідроенерго склав 14 874,3 млн грн, що на 1 428,2 млн грн більше запланованого. Разом з тим, компанія, як сумлінний платник, за дев’ять місяців відрахувала податків, зборів та інших обов’язкових платежів (в т. ч. дивідендів) до бюджетів усіх рівнів у сумі 5 220,4 млн грн., що на 2 375,2 млн грн більше, ніж за аналогічний період 2020 року.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Укргідроенерго - у ТОП компаній, дружніх до родин 

Укргідроенерго – у ТОП-200 найбільших національних компаній минулого року 

Укргідроенерго – серед переможців рейтингу корпоративної стійкості Sustainable Ukraine

 

Поділитися: