Все буде Україна!

Укргідроенерго підбило підсумки фінансово-господарської діяльності за 2017 рік

Укргідроенерго підбило підсумки фінансово-господарської діяльності за 2017 рік

07-03-2018
ПрАТ Укргідроенерго затвердило до випуску фінансову звітність за рік, що закінчився 31 грудня 2017 року.

Аналіз фінансових показників ПрАТ «Укргідроенерго» за останні роки підтверджує стабільний фінансовий стан і позитивну динаміку розвитку товариства.

Чистий дохід (виручка) товариства у 2017 році склав 5,7 млрд.грн.

Чистий прибуток за результатами 2017 року - 1 465,5 млн. грн. Прибуткова діяльність Товариства протягом останніх 10 років є високим позитивним показником. І це, не зважаючи на високий рівень збитків (витрат), пов’язаних з девальвацією гривні, значним зростанням обсягів обов’язкових податків і зборів.

Коефіцієнт поточної ліквідності склав 1,55, що вказує на достатні можливості погашати поточні зобов’язання у терміновому порядку.

Протягом багатьох років ПрАТ «Укргідроенерго» є сумлінним платником податків. За підсумками роботи у 2017 році товариство сплатило в повному обсязі свої зобов’язання до бюджетів усіх рівнів – 1 966 млн. грн.

ПрАТ «Укргідроенерго» веде бухгалтерський облік і надає фінансову звітність за міжнародними стандартами фінансової звітності. Наразі проводиться аудит фінансової звітності Товариства міжнародною аудиторською компанією BDO.

Поділитися: