Все буде Україна!

Укргідроенерго підписало Меморандум про співпрацю з Державним інформаційно-аналітичним центром моніторингу зовнішніх товарних ринків

Укргідроенерго підписало Меморандум про співпрацю з Державним інформаційно-аналітичним центром моніторингу зовнішніх товарних ринків

27-03-2018
27 березня в ПрАТ «Укргідроенерго» відбулося підписання Меморандуму про співпрацю та взаємодію з Державним підприємством «Державний інформаційно-аналітичний центр моніторингу зовнішніх товарних ринків».

 

Згідно з меморандумом сторони домовились про розвиток взаємовигідної та довгострокової співпраці, зокрема у наданні інформаційних, аналітичних, дослідницьких, консультаційних та експертних послуг, забезпечення проведення досліджень внутрішніх і зовнішніх ринків товарів та послуг, цінової експертизи контрактів. Також досягнуто домовленостей щодо інформаційно-комунікаційного забезпечення, співробітництва між підприємствами у  спільній організації та участі у ділових і виставкових заходах, залучення сторін до участі  у спільних науково-практичних конференціях, семінарах, круглих столах,  тощо.

Серед основних напрямків співпраці було визначено:

  • організація міжнародного співробітництва;
  • інформаційне й експертне забезпечення експортно-імпортних та інших торгових операцій на внутрішньому та зовнішньому ринках товарів та послуг;
  • виконання сторонами завдань по наданню  інформаційних, аналітичних, консультаційно-експертних та інших послуг;
  • діяльність по організації та проведенню спільних заходів.

Довідка:

Державне підприємство «Держзовнішінформ» (ДЗІ) − провідний інформаційно-аналітичний та експертний центр в Україні з досліджень зовнішніх та внутрішніх ринків товарів і послуг. Підприємство надає повний спектр інформаційних, аналітичних, дослідницьких та експертних послуг: експертизу зовнішньоекономічних контрактів, дослідження внутрішніх і зовнішніх товарних ринків, консультування з питань комерційної діяльності та управління.

ДЗІ організовує, проводить конференції, виставки і бізнес-заходи та здійснює їхню підтримку в Україні й за кордоном,  видає щомісячний журнал «Огляд цін». Окремим, важливим напрямом роботи підприємства є сприяння розвитку об’єктів експортно-імпортних відносин та допомога  в налагодженні ділових зв’язків із іноземними компаніями.

За більш як 20 років роботи ДП «Держзовнішінформ» понад 50 висококваліфікованих експертів видали 190 000 актів цінових експертиз, 24 000 товарних експертиз та 27 000 цінових товарних довідок. Підписано ряд меморандумів із торговими асоціаціями, проведено більш, ніж 60 бізнес-заходів у різних країнах світу.

Поділитися: