Все буде Україна!

Укргідроенерго презентує комунікаційний буклет для ЗМІ та громадськості

Укргідроенерго презентує комунікаційний буклет для ЗМІ та громадськості

11-08-2020
Комунікаційний буклет під назвою «Генеруємо енергію майбутнього» викладено на офіційному сайті компанії Укргідроенерго двома мовами – українською та англійською. Видання буде цікаве широкому колу читачів, що прагнуть дізнатися про сферу гідроенергетики України загалом та діяльність Укргідроенерго зокрема.

У комунікаційному буклеті представлена ознайомча інформація про найбільшу гідрогенеруючу компанію України, розкриті фінансові та нефінансові показники Товариства за 2019 рік, а також ключова інформація про екологічні, економічні та соціальні аспекти діяльності.

Видання містить у собі лаконічно та доступно подану комплексну інформацію про результати операційної діяльності та діяльності у сфері сталого розвитку. Представлені середньострокові цілі компанії як за основними напрямами діяльності, так і допоміжними, а також прогрес у їх досягненні за минулі роки.

Завантажити комунікаційний буклет Укргідроенерго можна у розділі «Медіа-центр» «Прес-кіт» на сайті компанії uhe.gov.ua або за посиланням. Там же можна ознайомитися та завантажити фото генерального директора Укргідроенерго Ігоря Сироти, якісні та мальовничі фото усіх ГЕС та ГАЕС компанії, а також та логотип Товариства.

Зауважимо, що детальна та вичерпна інформація щодо діяльності ПрАТ «Укргідроенерго» представлена у свіжому Звіті керівництва (Звіті про управління) компанії за 2019 календарний рік. Звіт керівництва підготовлений відповідно до вимог українського законодавства, а також відповідає стандартам у галузі нефінансової звітності GRI Standards. Також незабаром Укргідроенерго презентує Звіт зі сталого розвитку. Ознайомитись з електронними версіями Звітів за 2019 та 2018 роки можна у розділі «Публічна звітність» або за посиланням. Документи доступні українською та англійською мовами.

Довідка: Укргідроенерго завжди відкрите до спілкування із громадськістю та засобами масової інформації. Ми прозоро проводимо свою комунікаційну політику, завжди готові відповісти на ваші запитання та надати допомогу у підготовці журналістських матеріалів.

ЕЛЕКТРОННА ПОШТА КОМПАНІЇ: [email protected]

ДЛЯ ОФІЦІЙНИХ ЗАПИТІВ З БОКУ ЗМІ: +380 4596 58 823

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Ігор Сирота: на державному рівні поки що немає комплексного підходу до енергетики

Віктор Галат: розвиток гідроенергетичного будівництва є необхідним, оскільки гідроенергетика допомагає у боротьбі з повенями та паводками

Фотогалерея

Поділитися: