Все буде Україна!

Укргідроенерго приєдналось до Міжнародної гідроенергетичної асоціації (IHA)

Укргідроенерго приєдналось до Міжнародної гідроенергетичної асоціації (IHA)

01-06-2023
Найбільша гідрогенеруюча компанія України Укргідроенерго стала членом Міжнародної гідроенергетичної асоціації (IHA), яка є некомерційною міжнародною організацією та членською асоціацією, що представляє глобальний гідроенергетичний сектор.

«Ми раді вітати Укргідроенерго і сподіваємося, що наша мережа, яка включає операторів, розробників, виробників і консультантів, підтримає їх у відбудові та обслуговуванні потужностей в Україні», - зазначив генеральний директор IHA Едді Річ.

У своєму зверненні  генеральний директор Укргідроенерго зазначив, що компанія має честь доєднатися до асоціації в цей складний для країни час. І підкреслив, що наслідки руйнації української енергосистеми після ворожих обстрілів змушують українських енергетиків до швидкого відновлення та перебудови об’єктів гідрогенерації.

«Світова спільнота надала та продовжує надавати підтримку Україні в боротьбі за незалежність. Приєднання до Міжнародної гідроенергетичної асоціації дає доступ до мережі провідних гідроенергетичних організацій, урядів, дослідницьких центрів та компаній. Це дає нам унікальну можливість налагоджувати партнерські відносини, обмінюватись досвідом, співпрацювати над спільним проєктами з колегами в усьому світі».

Також Ігор Сирота зауважив, що зі свого боку Укргідроенерго має унікальний досвід, який не має жодна інша компанія галузі в світі - зокрема як під час масованих ракетних атак забезпечити повноцінну роботу компанії та виконувати усі зобов’язання перед споживачами та партнерами, і готова ділитися цим досвідом з членами асоціації.

Як член асоціації компанія отримає доступ до технічної, економічної та юридичної експертизи, а також безпрецедентну підтримку щодо впровадження гідроенергетичних проєктів.

«Приєднавшись до ІНА ми станемо частиною потужної міжнародної спільноти, яка впливає на розвиток галузі та робить внесок у стале енергетичне майбутнє!», - зауважив Ігор Сирота.

Довідково:

IHA має членів у більш ніж 120 країнах, які працюють у таких секторах, як виробництво електроенергії, управління водними ресурсами, будівництво, машинобудування та суміжні галузі. IHA також співпрацює з міжнародними організаціями, дослідницькими установами, урядами та громадянським суспільством. Метою асоціації є просування сталої гідроенергетики шляхом накопичення та обміну знаннями про її роль у системах відновлюваної енергії, управління прісною водою та зміною клімату.

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: