Все буде Україна!

Відповідальне ставлення до виконання антикорупційних процедур та стандартів – важливий аспект роботи Укргідроенерго

Відповідальне ставлення до виконання антикорупційних процедур та стандартів – важливий аспект роботи Укргідроенерго

02-06-2023
Попри військовий стан та непрості реалії роботи в умовах сьогодення ефективна, робота із запобігання корупції є одним із важливих напрямків у сучасних компаніях, адже вона дозволяє оптимізувати процеси та управління підприємством в цілому.

Тож 1 червня начальником служби з реалізації антикорупційної програми та професіоналом з антикорупційної діяльності станції було проведено навчальний семінар для керівників Київських ГЕС і ГАЕС щодо вимог Антикорупційної програми Товариства. Під час семінару учасники говорили про відповідальне лідерство, ділову репутацію та доброчесність у роботі.

Окремо присутнім були надані роз'яснення щодо дій у разі спроб здійснення на них тиску з боку представників органів місцевої влади, громадських організацій та юридичних осіб.

Зазначимо, що захід проходив відповідно до Плану навчальних заходів з питань запобігання і протидії корупції в компанії у 2023 році.

Укргідроенерго прагне взаємодіяти у всіх сферах діяльності виключно з доброчесними діловими партнерами відповідно до стандартів Антикорупційної програми Товариства та вимог чинного антикорупційного законодавства.

Пресслужба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: