Все буде Україна!

Укргідроенерго приєдналось до Української енергетичної Асоціації

Укргідроенерго приєдналось до Української енергетичної Асоціації

10-11-2021
Рішення про вступ найбільшої гідроенергетичної компанії України до Української енергетичної Асоціації (УЕА) було прийнято на загальних зборах Асоціації.

Головними принципами Української енергетичної Асоціації  є налагодження ефективного діалогу між підприємствами паливно-енергетичного комплексу (ПЕК) України та органами державної влади, підвищення інвестиційної привабливості секторів енергетики, створення прозорих конкурентних умов на енергетичних ринках, вдосконалення законодавчої бази країни, проведення моніторингу та допомоги у вирішенні проблемних питань галузі, захист прав та інтересів підприємств ПЕК України, реалізація положень антимонопольного законодавства у сфері діяльності паливно-енергетичного комплексу України.

Також разом з Укргідроенерго членами УЕА стали Українська енергетична біржа та Інституту транспорту нафти.

«Нові члени Асоціації є дієвими та авторитетними гравцями енергетичного сектору та протягом багатьох років є надійною економічною та науково-технічною підтримкою енергетики України», - зазначили в Українській енергетичній Асоціації.

Довідково:

На сьогодні, до складу УЕА входять 20 компаній державного та приватного сектору енергетики і охоплюють усі ключові напрямки роботи ПЕК. Тарифи і виробництво, оподаткування, вартість і якість палива, видобуток та транспортування енергоресурсів, розвиток відновлювальної енергетики, впровадження принципів доброчесності та прозорості енергоринків, це лише частина питання над якими сьогодні працює Асоціація.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Укргідроенерго приєдналось до Принципів ООН з розширення прав і можливостей жінок

Укргідроенерго - у ТОП компаній, дружніх до родин

Поділитися: