Все буде Україна!

Укргідроенерго продовжує вакцинацію своїх співробітників

Укргідроенерго продовжує вакцинацію своїх співробітників

09-07-2021
Згідно з рекомендаціями МОЗ України щодо щеплення цільових груп населення, що потребують першочергового охоплення, в апараті управління Укргідроенерго та у філіях компанії продовжується вакцинація від COVID-19.

І сьогодні, 9 липня, співробітники апарату управління Укрігідроенерго та філії «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС» отримали чергову дозу вакцини від COVID-19. Щеплення проводилось добровільно та у приміщенні Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Вишгородської міської ради.

«Вакцинація у нас за бажанням і я вирішив зробити щеплення. Самопочуття добре. За 21 день маю отримати другу дозу і це дає ще більше впевненості в підготовці до можливого наступного спалаху короновірусу», - розповідає Віталій Толочик начальник відділу супроводження будівництва Дністровської ГАЕС.

Нагадаємо, що Дорожня карта МОЗ з розгортання кампанії з вакцинації проти COVID-19 для всього населення України визначає перелік цільових груп, яким вакцина має бути адміністрована в першу чергу. Серед них і гідроенергетики, як працівники підприємства критичної інфраструктури.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

В філіях Укргідроенерго продовжується вакцинація енергетиків від Covid-19

Укргідроенерго сплатило до бюджету рекордну суму дивідендів

Соціальне партнерство: Укргідроенерго передало медичному закладу необхідне обладнання

Фотогалерея

Поділитися: