Все буде Україна!

В філіях Укргідроенерго продовжується вакцинація енергетиків від Covid-19

В філіях Укргідроенерго продовжується вакцинація енергетиків від Covid-19

01-07-2021
Щеплення гідроенергетиків організовані у спеціально облаштованих приміщеннях медпунктів станцій компанії з дотриманням всіх медичних та санітарних вимог.

На Канівській ГЕС вакцинацію проводили лікарі Канівської багатопрофільної лікарні. Перед процедурою медики опитували енергетиків щодо самопочуття, наявності хронічних хвороб, вимірювали температуру тіла і тиск, а також надавали змістовні відповіді на запитання.

«Майже 40 осіб було провакциновано повторно, а троє енергетиків виявили бажання і були провакциновані перший раз», – розповідає фельдшер Канівської ГЕС Людмила Антихович.

Друге щеплення отримали 20 співробітників Середньодніпровської ГЕС та близько 50 – Каховської ГЕС. Ще 19 чоловік на станції у Новій Каховці отримали першу дозу вакцини.

«Дбаю про власне здоров'я та здоров'я свого оточення», – зауважила під час вакцинації інженер гідрогрупи Середньодніпровської ГЕС Аніскіна Олена.

На Дніпровській ГЕС цими днями 44 людини отримали вже другу дозу вакцини, а ще 7 – вакцинувалися вперше.

Також продовжилась вакцинація персоналу Дністровської ГАЕС. Серед працівників, що отримали перше щеплення – інженер групи землеустрою Крістіна Голенок.

«Сьогодні я отримала першу дозу вакцини. Через 28 днів вакцинуватимусь повторно. Як донька медпрацівника з 40-річним досвідом роботи, я знаю наскільки важливим є вчасно та правильно проведені щеплення», – коментує Крістіна.

Нагадаємо, що в Укргідроенерго триває вакцинація від Covid-19 згідно з рекомендаціями МОЗ України щодо вакцинації цільових груп населення, що потребують першочергового охоплення. Дорожня карта МОЗ з розгортання кампанії з вакцинації проти COVID-19 для всього населення України визначає перелік цільових груп, яким вакцина має бути адміністрована в першу чергу. Серед них і гідроенергетики, як працівники підприємства критичної інфраструктури.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Укргідроенерго сплатило до бюджету рекордну суму дивідендів

Соціальне партнерство: Укргідроенерго передало медичному закладу необхідне обладнання

Як не стати жертвою шахраїв? В Укргідроенерго пройшов тренінг з кібербезпеки

Фотогалерея

Поділитися: