Все буде Україна!

В Укргідроенерго розпочалася програма вакцинації від COVID-19

В Укргідроенерго розпочалася програма вакцинації від COVID-19

11-06-2021
В апараті управління та на філіях компанії розпочато перший етап вакцинації від COVID-19 згідно з рекомендаціями МОЗ України щодо вакцинації цільових груп населення, що потребують першочергового охоплення.

Дорожня карта МОЗ з розгортання кампанії з вакцинації проти COVID-19 для всього населення України визначає перелік цільових груп, яким вакцина має бути адміністрована в першу чергу. Серед них і гідроенергетики, як працівники паливно-енергетичного комплексу країни.

«Вакцинація – це дуже важлива і відповідальна місія, яку взяла на себе компанія. Вакцинація дає змогу не лише сформувати колективний імунітет на підприємстві, але й підготуватися до можливого наступного етапу спалаху коронавірусної хвороби, - коментує генеральний директор компанії Ігор Сирота.

Вакцинація відбувається у приміщеннях медичних пунктів апарату управління та філій, що спеціально облаштовані для безпечної, з дотриманням всіх медичних і санітарних вимог та норм, процедури. Проводилась вакцинація спеціально сформованими мобільними виїзними бригадами лікарів, підготовленими Міністерством охорони здоров’я України. В процесі медики надавали змістовні відповіді на запитання гідроенергетиків щодо вакцин.

«Гідроенергетики сьогодні отримали першу дозу вакцини. Другу дозу отримають згідно з графіком через 28 днів, коли до вас знову завітає мобільна бригада», - розповідає Гордієнко Вадим, лікар-фтизіатр Вишгородської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Наразі загалом на підприємстві від COVID-19 щеплено близько 400 осіб.

«Вакцинація продовжуватиметься в компанії до тих пір, поки у нас будуть бажаючі. Ми не можемо послабити зусилля щодо боротьби з коронавірусною інфекцією. Ми щиро вдячні медперсоналу та керівникам медустанов, що допомагають вакцинувати співробітників філій Укргідроенерго», – говорить Олександр Круш, заступник генерального директора з адміністративного управління, забезпечення та управління персоналом.

Компанія Укргідроенерго активно протидіє поширенню COVID-19: одразу після введення карантину навесні був створений оперативний штаб щодо запобігання поширенню коронавірусу, було вжито необхідних протиепідемічних заходів, а також створені безпечні умови роботи для співробітників.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Ігор Сирота: Люди — це наш пріоритет

Олександр Круш: Нuman-centered - основа філософії бізнесу Укргідроенерго

Посилена безпека. Як Укргідроенерго запобігає поширенню коронавірусу

Фотогалерея

Поділитися: