Все буде Україна!

Запобігання коронавірусу: в пріоритеті максимальна безпека співробітників

Запобігання коронавірусу: в пріоритеті максимальна безпека співробітників

05-11-2020
У зв’язку із поширенням коронавірусу SARS-CoV-2 Укргідроенерго запровадило безпрецедентні заходи, направлені на попередження поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19. Одним із таких заходів є безпечне пересування співробітників.

Починаючи з березня 2020 року Укргідроенерго забезпечує перевезення співробітників до місця роботи та назад всім наявним корпоративним транспортом. Це зі свого боку допомагає максимально обмежити використання громадського транспорту.

Наразі, продовжуючи вживати всіх протиепідемічних заходів та враховуючи значне збільшення кількості випадків зараження коронавірусною інфекцією в Україні, компанія проводить роботу щодо закупівлі додаткових транспортних засобів для перевезення співробітників.

Так, 4 листопада фахівці Укргідроенерго провели попередню прийомку мінібусів, призначених для здійснення перевезення гідроенергетиків.

Зазначимо, цьогоріч Товариство закупило та передало на свої філії вже 6 одиниць таких транспортних засобів.

Як повідомлялося раніше, в Укргідроенерго створено оперативний штаб з організації та впровадження заходів щодо запобігання поширення COVID-19. Зокрема в компанії скасовано усі масові заходи, наради та зустрічі проводяться в режимі онлайн, всіх співробітників забезпечено засобами індивідуального захисту та дезінфекційними препаратами, а при вході та на виході з території фахівцями відповідних служб постійно проводиться температурний скринінг. Окрім того, в приміщеннях регулярно проводиться вологе прибирання з використанням дезінфікуючих засобів, а також обробка поверхонь антисептичними засобами.

Варто підкреслити, що прийняті заходи щодо запобігання поширення хвороби дали свої позитивні результати та допомогли компанії продовжувати виконувати всі взяті на себе зобов’язання в повному обсязі.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Ігор Сирота: Люди — це наш пріоритет

Олександр Круш: Нuman-centered - основа філософії бізнесу Укргідроенерго

Посилена безпека. Як Укргідроенерго запобігає поширенню коронавірусу

Поділитися: