Все буде Україна!

В Укргідроенерго створено оперативний штаб задля недопущення поширення коронавірусу

В Укргідроенерго створено оперативний штаб задля недопущення поширення коронавірусу

Офіційно
17-03-2020
З метою попередження розповсюдження коронавірусної інфекції та з урахуванням ймовірного розвитку складної епідемічної ситуації в Україні в Укргідроенерго створено оперативний штаб з організації та впровадження заходів «Про запобігання поширення коронавірусу COVID-19».

Відповідно до Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» на території Товариства введені обмежувальні заходи з 13 березня 2020 року.

Постійно проводитися температурний скринінг співробітникам підприємства, працівниками ВВО та медичного пункту при вході/виході з/на територію. Відповідальних за скринінг температури тіла співробітників, що проходять вхідний санітарний контроль, забезпечено засобами дистанційного вимірювання температури тіла й проведено інструктаж з користування. Також їм надано засоби індивідуального захисту та дезінфекційні препарати.

Співробітників з ознаками інфекційного захворювання (підвищена температура, кашель, ускладнене дихання) не допускають до роботи. Їм надають  рекомендації звернутися до сімейного лікаря (співробітникам, які мають страховий поліс, звернутись до страхової компанії)  та відправляють додому.

У приміщеннях Товариства посилено дезінфекційний режим: систематично проводиться вологе прибирання з використанням дезінфікуючих засобів, проводиться обробка антисептичними засобами робочих усіх приміщень.

Співробітників постійно інформують про правила респіраторної гігієни, зокрема: при кашлі та чханні прикривати рот і ніс серветкою або згином ліктя, дотримуватися гігієни рук – мити руки з милом та обробляти їх дезінфікуючим гелем із вмістом спирту не менше 20 секунд, уникати скупчень людей для зменшення вірогідності контактів із хворими людьми.

В компанії скасовано усі масові заходи. Збори і наради керівникам структурних підрозділів проводяться в режимі скайп- та колл-конференцій.

Співробітників, не задіяних у виробничому процесі та які мають  малолітніх дітей, на час карантину у освітніх закладах, переведено на дистанційний режим роботи.

Також в компанії систематично проводитися роз’яснювальна робота серед співробітників про ознаки та симптоми гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19.

Пресслужба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: