Все буде Україна!

Соціальне партнерство: Укргідроенерго передало медичному закладу необхідне обладнання

Соціальне партнерство: Укргідроенерго передало медичному закладу необхідне обладнання

23-06-2021
З нагоди Дня медичного працівника України та в межах реалізації Стратегії корпоративної соціальної відповідальності, компанія Укргідроенерго разом з профспілковою організацією передали Комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Вишгородської міської ради медичне обладнання, а також набір лікарських засобів.

Передаючи обладнання медикам заступник генерального директора з адміністративного управління, забезпечення та управління персоналом Укргідроенерго Олександр Круш подякував персоналу лікарні за турботу про здоров’я гідроенергетиків, за професіоналізм, витримку та готовність завжди прийти на допомогу.

«Професія лікаря - більше, ніж просто професія. Праця медиків є однією з найбільш жертовних. Своїм життєвим покликанням ви обрали благородну справу - порятунок життів. Лікарі, медсестри, фармацевти, санітари - у кожного особлива місія і власна відповідальність за життя та здоров’я людини. У час, коли людство постає перед новими викликами, коли щоденно під загрозою знаходиться здоров’я кожного українця, саме завдяки медикам та їхній щоденній роботі світ дає відсіч пандемії. День медичного працівника - це ще одна нагода висловити вам вдячність за щоденну відповідальну, важливу і нелегку працю, за ваші зусилля і старання. Ми раді можливості зробити свій внесок, передавши необхідне обладнання для лікарні та з радістю допомагатимемо в майбутньому», - зазначив Олександр Круш. 

В свою чергу головна лікарка Центру первинної медико-санітарної допомоги Вишгородської міської ради Оксана Морозова подякувала гідроенергетикам за допомогу та висловила впевненість, що обладнання покращить роботу медзакладу та полегшить роботу лікарів.     

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Що потрібно знати про вакцинацію? Гідроенергетикам Канівської ГЕС розповіли про важливість щеплення проти Covid-19 

В Укргідроенерго розпочалася програма вакцинації від COVID-19 

Запобігання коронавірусу: в пріоритеті максимальна безпека співробітників

 

Фотогалерея

Поділитися: