Все буде Україна!

Укргідроенерго розвиває корпоративну культуру за сучасними світовими стандартами

Укргідроенерго розвиває корпоративну культуру за сучасними світовими стандартами

29-11-2018
В рамках реалізації Стратегії корпоративної соціальної відповідальності ПрАТ «Укргідроенерго», реформування компанії та розвитку сучасних методів управління 27 та 28 листопада для керівників структурних підрозділів апарату управління відбувся тренінг-практикум «Особливості лідерства і корпоративної культури в компанії державного сектора».

Тренінг проводив керівник студії соціальних технологій «Garnet», кандидат політичних наук Руслан Бахтиєв.

Формування корпоративної культури є одним із важливих чинників єднання колективу, що забезпечує підвищення ефективності праці та усвідомленої особистої відповідальності співробітників. Корпоративна культура у сьогоденні відіграє важливу роль, адже вона впливає на ефективну діяльність сучасної компанії та  формує статус підприємства. Відтак серед головних завдань тренінгу-практикуму були: усвідомлення особистої відповідальності керівників всіх рівнів за розвиток міжособистісних комунікацій у колективі; осмислення розробленої стратегії корпоративної соціальної відповідальності та сприяння її подальшому впровадженню у Товаристві.

Під час заходу учасники отримали практичні навички щодо основних етапів у підготовці компанії до змін у секторі національної економіки, зокрема ознайомилися із проблематикою впровадження КСВ, потребами у змінах та причинами протидії їм, проаналізували роль цінностей в корпоративній культурі. Для напрацювання практичних навичок учасникам було проведено рольові ігри по ієрархічних зв’язках та впровадженню стандарту соціальної відповідальності в повсякденній практиці департаментів. Керівники структурних підрозділів також взяли участь у дискусії про те, яким повинен бути лідер майбутнього.

«Корпоративна культура -  це жива система, яку можна впровадити на основі добровільного прийняття її колективом, що потребує необхідної підготовки і знань. Впровадження Стратегії КСВ дозволить компанії стати в одному ряду з соціально відповідальним бізнесом, який будує свою бізнес-стратегію відповідно до сучасних глобальних викликів», - зазначив Руслан Бахтиєв.

Слід зазначити, що у 2017 році розпочалась робота у компанії над розробкою Стратегії корпоративної соціальної відповідальності ПрАТ «Укргідроенерго». Протягом 2017-2018 років на усіх філіях Товариства та в апараті управління було проведено низку семінарів та тренінгів, на основі яких було створено основу для розробки документу, який визначає позицію компанії з питань сталого розвитку – Стратегію корпоративної соціальної відповідальності ПрАТ «Укргідроенерго». У 2018 році було ухвалено наказом стратегію і приведено її в дію.

Прес-служба «Укргідроенерго»

Фотогалерея

Поділитися: