Все буде Україна!

Укргідроенерго запроваджує додаткові профілактичні заходи для запобігання поширенню коронавірусу

Укргідроенерго запроваджує додаткові профілактичні заходи для запобігання поширенню коронавірусу

13-03-2020
Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19 та піклуючись про стан здоров’я співробітників, в компанії Укргідроенерго посилюють заходи безпеки та вживають додаткових профілактичних заходів.

Кожен співробітник апарату управління  та філій компанії допускається до роботи за станом здоров’я.  На пунктах пропуску здійснюється вимірювання температури. За наявності будь-яких ознак хвороби (підвищена температура, кашель, ускладнене дихання) співробітники скеровуються до медпункту філії, або додому з рекомендацією звернутися до сімейного лікаря. Також керівництво компанії не радить працівникам приходити на робоче місце у разі відчуття будь-яких ознак нездужання.  

В Укргідроенерго запроваджуються додаткові санітарно-гігієнічні правила. Зокрема, збільшено частоту обробки дезінфікуючими засобами приміщень апарату управління та філій Укргідроенерго.

Окрім того, в компанії скасовано усі масові заходи. Збори і наради керівникам структурних підрозділів рекомендовано проводити в режимі скайп- та колл-конференцій.

Співробітникам, не задіяним у виробничому процесі та які мають  малолітніх дітей, на час карантину у освітніх закладах рекомендовано, за домовленістю з керівництвом, переходити на дистанційний режим роботи.

Усі філії компанії отримали рекомендації щодо впровадження необхідних санітарно-гігієнічних заходів для запобігання поширення коронавірусу.

Пресслужба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: