Все буде Україна!

Укргідроенерго підписало Меморандум про співпрацю з Aecon Construction Global Services Inc. щодо будівництва гідроелектростанцій в Україні

Укргідроенерго підписало Меморандум про співпрацю з Aecon Construction Global Services Inc. щодо будівництва гідроелектростанцій в Україні

23-09-2023
Захід відбувся у рамках робочого візиту Президента України Володимира Зеленського до Канади, під час якого Глава української держави та очільник канадського уряду Джастін Трюдо підписали оновлену Угоду про вільну торгівлю між Україною та Канадою.

Також у присутності Володимира Зеленського та Джастіна Трюдо підписано Меморандум щодо співпраці в будівництві гідроелектростанцій в Україні. У меморандумі визначені наміри української та канадської компаній співпрацювати у питаннях будівництва Канівської ГАЕС та Каховської ГЕС.

Меморандум між Укргідроенерго та Aecon  скріпили підписами генеральний директор ПрАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота та засновник і голова «Aecon Group Incorporated» Джон М. Бек.

«Компанія Aecon має 150-річний досвід співпраці з державними і приватними підприємствами по всьому світу в галузі будівництва. Партнерство з компанію, що має такий багаторічний фаховий досвід у питаннях розвитку інфраструктури, в тому числі і енергетичних об’єктів, стане ще одним важливим елементом у будівництві та відновлені українських гідроелектростанцій», - зазначає генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота.

Довідково:

Aecon Construction  Global Services Inc. – міжнародне підприємство, основний напрямок якого  включає  проектування національних і міжнародних  комунальних та енергетичних проєктів, будівництво інфраструктури. Компанія є однією з найбільших у Канаді, має відмінну репутацію та реалізує проєкти енергетики на світовому ринку.

Фотогалерея

Поділитися: