Все буде Україна!

Укргідроенерго продовжує працювати над новими проєктами

Укргідроенерго продовжує працювати над новими проєктами

15-11-2023
Uhe
Укргідроенерго продовжує розвивати нові напрямки роботи для забезпечення українців електроенергією, попри постійні  атаки росії на енергетичну інфраструктуру.

Ця робота проходить паралельно з реалізацією проєктів відновлення, будівництвом захисних споруд та підготовкою до осінньо-зимового періоду, яку компанія вже завершує.

«Укргідроенерго продовжує курс на модернізацію та захист обладнання через загрозу терористичних атак з боку рф. Та попри всі виклики воєнного стану ми працюємо на перспективу. Реалізувавши всі заплановані проєкти ми зможемо додати 3,2 ГВт для підвищення нашої спроможності виробляючи чисту енергію для України та в майбутньому для країн ЄС», - зазначив Олег Терлецький, член Наглядової ради Укргідроенерго під час панелі  Стале відновлення енергетики: розумні та зелені енергетичні рішення, яка пройшла у межах міжнародної конференції «Енергія для відновлення України» в Варшаві 14-15 листопада.

Крім того, в межах конференції відбулися продуктивні зустрічі з представниками компаній GE Vernova, Hyundai та іншими, на яких було обговорено розвиток та перспективи нових проєктів Укргідроенерго.

Пресслужба Укргідроенерго 

Фотогалерея
Uhe
Uhe
Uhe

Поділитися: