Все буде Україна!

Укргідроенерго задає тренди і в питаннях соціокультурного різноманіття та рівних можливостей

Укргідроенерго задає тренди і в питаннях соціокультурного різноманіття та рівних можливостей

10-08-2023
В компанії відбувся черговий семінар в рамках Місяця гендерної рівності та розширення прав жінок. Сьогодні співробітники ознайомились із трендами соціокультурного різноманіття та рівних можливостей. Модераторка зустрічі, національна консультантка з питань підтримки партнерів з приватного сектору щодо реалізації ініціатив щодо розширення економічних можливостей жінок ООН Жінки Ірина Титарчук акцентувала увагу на важливості дотримання гендерної рівноваги в суспільстві.

Спікерка зазначила, що соціокультурне різноманіття на робочому місці передбачає розуміння індивідуальних особливостей і створення культури рівних можливостей, яка приносить користь як співробітникам, так і організації.

Створення рівних можливостей означає формування корпоративної культури, для якої характерні розуміння, повага, заохочення, усвідомлення цінності та ефективне використання соціокультурного різноманіття, що дозволяє талановитим співробітникам досягати успіху та зміцнювати репутаційні позиції.

Варто зазначити, що в Укргідроенерго регулярно проводяться заходи, спрямовані на створення комфортних умов роботи та розвитку для співробітників. Крім того, компанія є амбасадором серед держкомпаній у реалізації програми гендерної рівності та розширення можливостей жінок.

Пресслужба Укргідроенерго 

Фотогалерея

Поділитися: