Все буде Україна!

Юні мешканці Нової Каховки побували на захоплюючій екскурсії гідроелектростанцією

Юні мешканці Нової Каховки побували на захоплюючій екскурсії гідроелектростанцією

07-11-2017
Осінні канікули для школярів міста надовго запам'ятаються незвичайним візитом на один з найцікавіших та найзагадковіших об'єктів регіону - Каховську ГЕС

У період осінніх канікул, 1 та 2 листопада 2017 року, філію «Каховська ГЕС ім. П.С.Непорожнього» відвідали маленькі дослідники з станції юних техніків міста Нова Каховка, ліцеїсти з Новокаховського техніко-економічного ліцею (НКТЕЛ), а також діти, які вчинили правопорушення і знаходяться на обліку, для сприяння виправленню і ресоціалізації без ізоляції від суспільства. 

Навчально-пізнавальні програми ознайомлення з діяльністю гідроелектростанцій, гідроакумулючих електростанцій, історії та перспектив розвитку великої гідроенергетики в Україні є постійнодіючими та пріорітетними серед соціальних задач Укргідроенерго. Тож можна відвідати будь-яку зі станцій у містах, де розташовані філії компанії Укргідроенерго, попередньо домовившись з керівництвом станцій про дату, час та програму відвідин. Всі екскурсії для організованих груп школярів та студентів - безкоштовні! Контакти станцій можна переглянути на нашому сайті у розділі "Контакти".

 

Поділитися: