Все буде Україна!

На Середньодніпровській ГЕС відбулись протиаварійні тренування зі скидання навантаження гідроагрегатів

На Середньодніпровській ГЕС відбулись протиаварійні тренування зі скидання навантаження гідроагрегатів

11-10-2017
Нещодавно з метою підвищення надійності роботи об’єднаної енергетичної системи України, відпрацювання взаємодії між оперативно-диспетчерським та експлуатаційним персоналом, запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій було проведено протиаварійне тренування з персоналом Апарату управління ПрАТ «Укргідроенерго» та філії «Середньодніпровська ГЕС».

Тренування проходили згідно з виконанням заходів щодо підготовки гідроелектростанцій Укргідроенерго до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 року.

Темою навчань стало скидання навантаження гідроагрегатів Середньодніпровської ГЕС та насосів техводопостачання внаслідок інтенсивного шугоутворення  у верхньому б’єфі.

Зображення

Результати, одержані під час протиаварійного тренування, підтвердили фаховість оперативно-диспетчерського персоналу Апарату управління та філії, а також готовність забезпечувати надійну роботу енергосистеми. За підсумками детального розбору протиаварійного тренування дії, поставлені під час тренування персоналу, визначено як успішно виконані.

Зображення

Варто зазначити, що ПрАТ «Укргідроенерго» систематично здійснює заходи щодо цивільного захисту з метою реалізації державної політики, спрямованої на гарантування безпеки та захисту населення і територій.

 

Поділитися: