Все буде Україна!

В апараті управління Укргідроенерго пройшли протипожежні тренування

В апараті управління Укргідроенерго пройшли протипожежні тренування

11-12-2019
6 грудня фахівці Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області провели для співробітників апарату управління семінар з пожежної безпеки.

Учасники пройшли цехові та станційні тренування, відпрацювали тактичні прийоми, покращили навички локалізації, гасіння займань та пожеж в умовах низьких температур із застосуванням первинних засобів пожежогасіння та індивідуального захисту.

Особливу увагу приділяли алгоритму та правилам проведення перевірки протипожежного стану виробничих та складських приміщень, місць зберігання та розливання горючих і легкозаймистих речовин, пожежних гідрантів, внутрішніх пожежних кранів, первинних засобів пожежогасіння, шляхів евакуації, джерел водопостачання, піноутворення та інше.

«Проведення позапланових протипожежних інструктажів необхідне не лише тим співробітникам, чия робота пов’язана з підвищеною пожежною небезпекою, а й персоналу, що обслуговує електроустановки, вентиляційне, технологічне та інше інженерне обладнання», ─ зазначив фахівець Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій. Під час заходу лектор наводив нестандартні випадки порушень, тож учасники семінару дізналися про нові методики проведення інструктажів щодо попередження випадків порушень пожежної безпеки.

Вміння користуватися первинними засобами пожежогасіння не просто убезпечує функціонування установи, а є запорукою життя і здоров’я колективу.

Після теоретичної та практичної частини заходу учасники склали іспит і отримали іменні посвідчення.

Варто зазначити, що заходи з пожежної безпеки систематично проводяться у всіх філіях Товариства.

Прес-служба Укргідроенерго 

Поділитися: