Все буде Україна!

Тренінг з командоутворення – ключ до ефективної взаємодії у компанії

Тренінг з командоутворення – ключ до ефективної взаємодії у компанії

10-12-2019
Створення моделі ефективної команди, формування та посилення загального командного духа, прийняття особливостей один одного, напрацювання навичок спільної роботи – ці кейси днями вивчали фахівці апарату управління Укргідроенерго на семінарі-практикумі з командоутворення

В процесі тренінгу фахівці навчились виявляти потреби колективу, засвоїли навички роботи з персональними та колективними запереченнями. За час тренінгу енергетики також відпрацювали тему неконфліктного спілкування.

Наприкінці семінару учасники висловили свої враження від заходу:

Тетяна Сидоренко, начальник відділу документообігу: «Взаємодія між співробітниками, що працюють в одному колективі дуже важлива. Дивно було б припустити, що людина може працювати в колективі, не вступаючи у взаємодію з іншими і не отримуючи підтримки. Тому для ефективної роботи необхідно створювати позитивну атмосферу, в якій кожен співробітник розуміє один одного, здатний взаємодіяти і може бути членом продуктивної команди. А як це робити – ми дізнавалися на семінарі з командоутворення. Хочу відзначити, що усі техніки і методики на тренінгу подавалися нам у ігровій формі. Для себе я дізналася багато нового і цікавого із сучасних прийомів тімбілдінгу. Дякую організаторам та тренеру за цікавий семінар».

Наталія Грищенко, економіст відділу адміністрування організаційної структури та соціального розвитку: «На мою думку, тренінг зі згуртування команди – це важливий захід, який надихає співробітників на ефективну роботу разом. Особисто я під час семінару вивчила нові способи як вибудовувати з колегами з інших відділів продуктивну співпрацю, а ще дізналася про методики розв'язання конфліктів у колективі. Це дуже цікавий досвід».

Ольга Грищенко, начальник відділу проведення тендерних процедур по проєкту за кошти ЄБРР та ЄІБ: «Цей тренінг для мене, як для керівника відділу був корисним. В процесі тренінгу я змогла поглибити свої знання та дізналася про нові методи мотивації колективу, та як підтримувати єдиний командний дух».

Прес-служба Укргідроенерго 

Фотогалерея

Поділитися: