Все буде Україна!

В Новодністровську урочисто відкрили меморіальну дошку Івану Нагірняку

В Новодністровську урочисто відкрили меморіальну дошку Івану Нагірняку

18-10-2017
Співробітники Дністровської ГАЕС та мешканці міста Новодністровськ взяли участь в урочистому відкритті меморіальної дошки відомому та шанованому земляку.

У хвилюванні осінньої днини, 13 жовтня, меморіальну дошку на Будинку культури «Молодіжний», директором якого Іван Семенович був з 1996 по 1999 роки, відкрила дружина, вірна подруга і творчий соратник Євгенія Нагірняк, а також його земляк, колега і творчий побратим, головний інженер Дністровської ГАЕС Анатолій Жук.

Зображення

Виготовлення меморіальної дошки стало можливим, завдяки особистому сприянню директора філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС», депутата Чернівецької обласної ради В. Й. Суботи.

Зображення

В урочистому покладанні квітів взяли участь заступник директора із загальних питань Василь Дейнеко, голова профспілки філії Людмила Маниляк, провідний фахівець групи взаємодії з органами влади та громадами Микола Ковальчук та фахівець зі зв’язків з громадськістю Інна Гончар, яка й провела урочисте відкриття.

Зображення

Іван Семенович НАГІРНЯК - почесний громадянин Новодністровська та рідного села Ломачинці, знаний на Буковині та в Україні письменник, поет, драматург, журналіст, член Національних спілок письменників та журналістів України, літописець будови Дністровського гідрокомплексу та сучасного спорудження ГАЕС, шість з половиною років пропрацював на посаді фахівця зі зв’язків з громадськістю філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС».

 

Поділитися: