Все буде Україна!

В Укргідроенерго проведено анонімне опитування працівників з антикорупційної тематики

В Укргідроенерго проведено анонімне опитування працівників з антикорупційної тематики

09-04-2020
Корупція є однією з найбільших загроз правам людини та соціальній справедливості. Вона перешкоджає економічному розвитку та загрожує належному функціонуванню як держави та суспільства в цілому, так і окремих підприємств. Саме тому запобігання корупції є одним із пріоритетних напрямків роботи Укргідроенерго.

Укргідроенерго декларує «нульову толерантність» до будь-яких проявів корупції працівників, посадовців, керівників підприємства у своїй внутрішній діяльності, а також у взаєминах з діловими партнерами, органами державної влади та органами місцевого самоврядування.

На початку року в компанії було проведено добровільне анонімне опитування працівників апарату управління та філій з антикорупційної тематики на предмет виявлення корупційних ризиків та визначення рівня толерантного/критичного ставлення до проявів корупції. Участь в опитуванні взяли 1533 співробітника Укргідроенерго.

Результати опитування будуть використані в процесі здійснення зовнішньої оцінки корупційних ризиків у діяльності Укргідроенерго незалежним експертом, а також враховані (разом із висловленими пропозиціями) під час підготовки нової редакції Антикорупційної програми Товариства.

 «Дякуємо всім учасникам опитування за небайдуже ставлення до процесу запобігання корупції в нашому колективі та українському суспільстві в цілому», - зауважив начальник Служби з реалізації антикорупційної програми Юрій Ющенко.

З результатами анонімного опитування можна ознайомитись у вільному доступі за посиланням.

Пресслужба Укргідроенерго

 

Поділитися: