Все буде Україна!

В Укргідроенерго розпочала роботу Комісія з оцінки корупційних ризиків

В Укргідроенерго розпочала роботу Комісія з оцінки корупційних ризиків

22-10-2021
У сучасних реаліях ефективна робота із запобігання корупції є одним із важливих напрямків ведення бізнесу, адже на підприємстві вона дозволяє оптимізувати процеси та управління компанією в цілому. Укргідроенерго декларує «нульову толерантність» до будь-яких проявів корупції працівників, посадовців, керівників підприємства у своїй внутрішній діяльності, а також у взаєминах з діловими партнерами, органами державної влади та органами місцевого самоврядування.

Відповідно до вимог чинного законодавства та Антикорупційної програми Укргідроенерго, а також на виконання наказу генерального директора компанії, в апараті управління відбулося засідання Комісії з оцінки корупційних ризиків у діяльності Товариства.

Зазначимо, що щорічна оцінка корупційних ризиків в компанії проводиться з метою виявлення та оцінювання обґрунтованих ймовірних чинників, які можуть зумовити факти скоєння корупційних, або пов'язаних з корупцією правопорушень та порушень працівниками компанії стандартів й вимог Антикорупційної програми Укргідроенерго.

«Кінцевою метою оцінки корупційних ризиків є відпрацювання та затвердження предметних, достатніх та ефективних заходів, спрямованих на їх усунення або мінімізацію їх негативного впливу на основну діяльність, фінансово-економічні показники, морально-психологічний клімат та репутацію Товариства», - зауважив під час засідання начальник Служби з реалізації антикорупційної програми Юрій Ющенко.

З Антикорупційною програмою ПрАТ «Укргідроенерго» Ви можете ознайомитися за посиланням.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Енергетики взяли участь у семінарі з питань запобігання та протидії корупції

В Укргідроенерго відбувся семінар з питань запобігання і протидії корупції

 

Фотогалерея

Поділитися: