Все буде Україна!

Енергетики взяли участь у семінарі з питань запобігання та протидії корупції

Енергетики взяли участь у семінарі з питань запобігання та протидії корупції

14-09-2018
14 вересня працівники ПрАТ «Укргідроенерго» взяли участь у семінарі на тему виконання Антикорупційної програми підприємства та роз’яснення положень антикорупційного законодавства.

Сьогодні в ПрАТ «Укргідроенерго» прийнята Антикорупційна програма, яка є комплексом правил, стандартів та процедур щодо виявлення, протидії та запобігання корупції у діяльності Товариства. Вона є обов’язковою до виконання кожним співробітником.

Документ декларує «нульову толерантність» до будь-яких проявів корупції працівників, посадовців, керівників підприємства у своїй внутрішній діяльності, а також у взаєминах з діловими партнерами, органами державної влади та органами місцевого самоврядування.

Зображення

Під час зустрічі обговорено антикорупційні заходи, які проводяться у компанії, ризики та відповідальність, передбачену за вчинення корупційних злочинів.

Особливу увагу приділено питанням роботи з викривачами та їхнього захисту.

Окрім того, присутніх було проінформовано про способи надання інформації про корупційні правопорушення та надано рекомендації щодо фактичних даних, які необхідно вказувати в повідомленнях.

У ході семінару працівникам також розповіли про їхні дії при виявленні пропозиції отримання неправомірної вигоди.

Раніше ми повідомляли, що 20 червня у філії «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС» пройшов семінар-навчання з питань запобігання і протидії корупції для керівного складу Укргідроенерго.

Прес-служба ПрАТ «Укргідроенерго»

Поділитися: