Все буде Україна!

В Укргідроенерго стартувала виставка «Весняний сонцесвіт»

В Укргідроенерго стартувала виставка «Весняний сонцесвіт»

15-02-2018
З 12 лютого на всіх філіях та в апараті управління ПрАТ «Укргідроенерго» відкрились експозиції творчих робіт працівників компанії та членів їх родин на тему «Весняний сонцесвіт».

Виставка «Весняний сонцесвіт» присвячена приходу весни та пробудженню природи, і покликана виявити творчі здібності родин енергетиків. Захід проходить у рамках реалізації Програми корпоративної соціальної відповідальності ПрАТ «Укргідроенерго».

В апараті управління виставку відкрив генеральний директор компанії Ігор Сирота.

В Укргідроенерго стартувала виставка «Весняний сонцесвіт»В Укргідроенерго стартувала виставка «Весняний сонцесвіт»

Експозиція складається із робіт різних жанрів: малюнок, вишивані роботи, гончарні вироби, аплікація, витинанки, орігамі,  текстильні вироби, роботи, виготовлені за допомогою 3-D ручки, ляльки-мотанки, вироби із природних матеріалів, дизайнерські годинники, композиції з бісеру та інші.

В Укргідроенерго стартувала виставка «Весняний сонцесвіт»

За словами організаторів усі учасники по закінченню виставки будуть нагороджені заохочувальними призами.

Якщо ви хочете взяти участь і ще не подали свій витвір мистецтва на виставку – поспішайте, адже залишилось кілька днів до завершення прийняття конкурсних робіт.
За детальною інформацією щодо участі у виставці звертайтеся до відділу взаємодії з органами влади та громадами за тел.: (04596) 58 685.

Переглянути найкращі роботи з виставки ви можете у галереї.

Поділитися: