Все буде Україна!

Укргідроенерго вивчає досвід Китаю у будівництві гідроспоруд

Укргідроенерго вивчає досвід Китаю у будівництві гідроспоруд

16-08-2018
Днями Укргідроенерго відвідала делегація китайської компанії Dongfang Electric Machinery Co., Ltd (DFEM) та поділилась досвідом будівництва гідроелектростанцій з урахуванням сучасних вимог екологічних стандартів.

Презентуючи новітні розробки DFEM для гідроенергетики, директор з продажів компанії Хе Цзянь Хуа зазначив, що DFEM – організація, яка є лідером серед виробників енергогенеруючого обладнання у Китаї та забезпечила собі місце у ТОП-6 найбільших виробників устаткування для енергетики у світі. Щорічна виробнича потужність  компанії в гідроенергетичному секторі – 6 тисяч МВт.

зображення

«Загалом ми поставили 162 агрегати для 52 гідроелектростанцій по всьому світові. Наше обладнання успішнофункціонує у Бразилії, Індії, Франції, Сирії, США, Канаді та інших країнах. Ми дуже зацікавлені працювати в Україні. Сподіваємося, що ми зможемо стати потенційним постачальником енергоустаткування для Укргідроенерго», - зазначив Хе Цзянь Хуа.   

В свою чергу заступник генерального директора з економіки та фінансів ПрАТ «Укргідроенерго» Василь Шкураков зауважив, що компанія відкрита до діалогу щодо спільних проектів у гідроенергетиці з китайськими машинобудівниками. 

зображеннязображення

«Ми відкриті до діалогу, в тому числі й щодо будівництва нових станцій. Вітаємо ваші зусилля у пошуку шляхів кооперації з українськими компаніями-виробниками енергогенеруючого обладнання, такими як «Турбоатом» та «Електроважмаш».  Переконаний, що об’єднавши зусилля, ми сприятимемо досягненню стратегічної  мети- забезпечення енергетичної безпеки України з максимальним використанням гідроенергетичного потенціалу», - зауважив представник «Укргідроенерго». 

Довідка: Dongfang Electric Machinery Co., Ltd (DFEM) є одним з найбільших виробників енергетичного обладнання в Китайській Народній Республіці.

DFEM головним чином займається проектуванням, виробництвом та продажем гідроагрегатів, теплових  та атомних генераторів, комплектів вітрових турбінних агрегатів, великих та середніх двигунів змінного й постійного струму, спеціальних двигунів, а також відносної автоматики, регуляторів швидкості , систем збудження та допоміжних пристроїв, з річною потужністю випуску 32 000 МВт

Прес-служба ПрАТ "Укргідроенерго"

Поділитися: