Все буде Україна!

В Укргідроенерго відбулось розкриття тендерних пропозицій за міжнародним тендером «Закупівля десяти трансформаторів та супутніх послуг»

В Укргідроенерго відбулось розкриття тендерних пропозицій за міжнародним тендером «Закупівля десяти трансформаторів та супутніх послуг»

26-06-2018
26 червня ПрАТ «Укргідроенерго» за участі представників компаній-учасників розкрили пропозиції учасників конкурсних торгів за міжнародним тендером №UHE/TRF/T/10-17 «Закупівля десяти (10) трансформаторів та супутніх послуг».

Міжнародний тендер №UHE/TRF/T/10-17 «Закупівля десяти (10) трансформаторів та супутніх послуг» проводився в рамках Проекту «Реабілітація гідроелектростанцій», який фінансується за рахунок позик Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) й Європейського інвестиційного банку (ЄІБ). Тендер складався із 5 лотів.

Оголошення тендеру відбулося 11.04.2018 року. Відповідно усі учасники мали змогу поставити питання, отримати на них відповіді, а також була проведена нарада з роз’яснень. Усі учасники мали рівні права до вільного і рівного доступу до інформації та усіх питань. 

зображення

Під час розкриття тендерних пропозицій було наголошено, що кредитна угода по пректу «Реабілітація гідроелектростанцій» була ратифікована Верховною Радою України, і тому всі процедури закупівель відбувалися відповідно до вимог та правил міжнародних фінансових організацій.

зображення

За результатами розкриття та після проведення оцінки пропозицій учасників, ПрАТ «Укргідроенерго» підготує звіт та направить його до ЄБРР. Після отримання погодження від Європейського банку реконструкції та розвитку та Європейського інвестиційного банку буде підписано контракт із переможцем тендеру.

Поділитися: