Все буде Україна!

В Укргідроенерго відбулося засідання Головного управління Пенсійного фонду в Київській області

В Укргідроенерго відбулося засідання Головного управління Пенсійного фонду в Київській області

25-10-2019
В стінах Укргідроенерго відбулася виїзна колегія Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області під головуванням начальника управління Василя Фатхутдінова.

На зустрічі були присутні депутат Київської обласної ради Наталія Бігарі, голова Вишгородської районної ради Ростислав Кириченко та директор департаменту з управління персоналом та соціальними питаннями Укргідроенерго Андрій Борщ.
На засіданні обговорили підсумки роботи фонду за 9 місяців 2019 року щодо реалізації державної політики з питань пенсійного забезпечення та виконання бюджету і завдань фонду.
Після засідання учасники відвідали Київську ГЕС з екскурсією, на якій дізналися про історію та етапи будівництва гідроелектростанції. Директор філії «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС» Ярослав Касьянюк, що проводив екскурсію, продемонстрував закритий розподільчий пристрій та пульт керування ГЕС і розповів про реконструкцію гідроелектростанції.
"Мене вражають люди, професіоналізм, патріотизм фахівців Укргідроенерго. Тішить, що результативно та ритмічно працює такий великий комплекс, як каскади ГЕС та ГАЕС на Дніпрі й Дністрі. Можна зробити тільки один висновок: все це завдяки злагодженій роботі колективу під умілим керівництвом", – поділився враженнями після екскурсії Василь Фатхутдінов.
В свою чергу Андрій Борщ зазначив: "Товариство завжди в повному обсязі виконує свої зобов'язання по сплаті єдиного соціального внеску. Відповідно, в планах на 2019 рік сума сплати ЄСВ по всіх філіях Укргідроенерго складе близько 165 млн грн".

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: