Все буде Україна!

В Укргідроенерго відбувся еко-практикум для гідроенергетиків

В Укргідроенерго відбувся еко-практикум для гідроенергетиків

28-11-2019
Упродовж двох днів – 27 та 28 листопада співробітники філій та апарату управління, що спеціалізуються на питаннях охорони довкілля, знайомилися з найкращими екологічними практиками в межах тренінгу «Висвітлення питань екологічної безпеки на підприємстві».

Укргідроенерго організовує подібні освітні заходи з метою підвищення професійних знань співробітників та отримання практичної інформації для організації ефективної системи екологічної безпеки на підприємстві. Практикум був проведений представниками Професійної асоціації екологів України (ПАЕУ).

«Важливість цього тренінгу полягає у підвищенні в короткий термін рівня фахової підготовки тих спеціалістів, що опікуються екологічними питаннями на підприємстві. Крім розлогого циклу лекцій, що був прочитаний енергетикам, ми надали методичні матеріали, зразки документів та консультаційну експертну підтримку. Хочу зауважити, що високий фаховий рівень екологів є вимогою часу та необхідною умовою успішного розвитку Товариства», – сказав віце-президент ПАЕУ Валентин Щербина.

Зокрема, були розглянуті питання державного нагляду, охорони атмосферного повітря та поводження з відходами. Значна частина тренінгу була присвячена обговоренню норм чинного природоохоронного законодавства України.

«Такі тренінги дуже важливі, адже тут можна отримати структуровану фахову інформацію, буквально розкладену по поличкам. Законодавство постійно змінюється, тож самому розібратися у всьому не так вже й просто», – прокоментував свою участь у практикумі Віктор Кліщ, інженер виробничо-технічного відділу філії «Середньодніпровська ГЕС».

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: